30 Ιουν 2012

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΚΑΛΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Μιλώντας για τη διδασκαλία της ανάγνωσης με χρήση νέας τεχνολογίας.
(βρείτε τις διαφάνειες και το κείμενο εδώ:
http://markakischool.blogspot.gr/p/blog-page_04.html)

Δηλώσεις μπροστά στη κάμερα του Μάθηση 2.0
για τη χρήση των social media στην εκπαίδευση
(το βίντεο θα δημοσιευτεί σύντομα στη
γνωστή σελίδα http://www.mathisi20.gr)

Στα πλαίσια του έργου 'Μάθηση 2.0 plus: Καινοτομικές πρωτοβουλίες νέων και καλές πρακτικές
 για την αξιοποίηση των Διαδικτυακών Εργαλείων και Κοινοτήτων
 στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης' και κατά τη διάρκεια της ημερίδας ενημέρωσης και διαλόγου για την εκπαίδευση και διά βίου μάθηση 2.0 που έγινε τη Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στην Αθήνα (Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ), το σχολείο μας τιμήθηκε με τη σφραγίδα καλής ψηφιακής πρακτικής για την εκπαίδευση. Το σήμα της σφραγίδας αυτής θα φανεί πολύ σύντομα πάνω στις ιστοσελίδες μας, ενώ το βίντεο της ομιλίας μαζί με φωτογραφίες και περαιτέρω δικές μας δηλώσεις θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα www.mathisi20.gr.

Οι εντυπώσεις μας από την διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και από τους ίδιους τους διοργανωτές, αλλά και συμμετέχοντες, είναι άριστες. Ευχόμαστε να επαναληφθούν παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά την προσπάθεια ενσωμάτωσης νέων πρακτικών στα μαθήματά μας ώστε να συμμετέχουμε σε επόμενες εκδηλώσεις από την Μάθηση 2.0. Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μας και τους γονείς τους, οι οποίοι είναι ανοικτοί σε κάθε νέα μας ιδέα και πρόκληση!

Κάντε κλικ πάνω στη παρουσίαση για να δείτε όλες τις φωτογραφίες από το γεγονός με συνοδευτικές λεζάντες ή πατήστε εδώ. Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από τον Μιχάλη Καψάλη (mkapsalis.wordpress.com).

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces