15 Ιουν 2012

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

Η ομάδα των μυστικών πρακτόρων εν δράσει!

Βρισκόμαστε πλέον σε αναμονή του τελικού διαγωνισμού ανάγνωσης με τους Γάλλους φίλους μας δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ο οποίος θα διοργανωθεί στις 22 Ιουνίου. Η ομάδα μας, γνωστή ως The Secret Agents, έφτιαξε τις δικές της ασκήσεις μετά την ανάγνωση της ιστορίας Matilda, ενώ την ημέρα του διαγωνισμού θα κληθεί να λύσει ασκήσεις προερχόμενες από όλες τις συμμετέχουσες μαθητικές ομάδες. Ένας ακόμα λόγος που ανυπομονούμε για το γεγονός είναι ότι οι μαθητές σε Ελλάδα και Γαλλία θα μπορούν να γνωριστούν και να επικοινωνούν κατά τη διάρκεια του γεγονότος μέσω διαδικτυακής κάμερας! Καλή επιτυχία ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς αναγνώστες!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces