26 Ιουν 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΘΗΣΗ 2.0

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι θα συμμετέχουμε στην παρακάτω ημερίδα που διοργανώνει ο γνωστός εκπαιδευτικός ιστότοπος Mathisi 2.0, όπου θα τιμηθούμε με τη σφραγίδα καλής ψηφιακής πρακτικής για την εκπαίδευση. Φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που θέλουμε να τονίσουμε προς στιγμήν είναι το μεγάλο ευχαριστώ που οφείλουμε στους μαθητές μας και τους γονείς τους, οι οποίοι είναι ανοικτοί σε κάθε νέα μας ιδέα και πρόκληση!

Το πρόγραμμα εργασιών της ημερίδας ενημέρωσης και διαλόγου της δράσης Μάθηση 2.0 plus με θέμα "εκπαίδευση και διά βίου μάθηση 2.0", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 και ώρες 10.00 πμ - 5.00 μμ στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ:

Πρόγραμμα Ημερίδας Δράσης Μάθηση 2.0 - τελικό σχέδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces