1 Μαΐ 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ!

Ο συγγραφέας, ποιητής και καθηγητής Οικονομικών Νικόλας Σμυρνάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την τελική μας εκδήλωση και θα παρουσιάσει στους γονείς εύκολους τρόπους ώθησης του παιδιού προς το βιβλίο, με ή χωρίς τη χρήση τεχνολογίας. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση και τους ομιλητές θα αναρτηθούν σύντομα. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά τον Νικόλα με τους ακόλουθους τρόπους: 

Ο Νικόλας Σμυρνάκης γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά και έλαβε MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ποιήματά και κείμενά του έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες εκθέσεις τέχνης και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει τιμηθεί με τρία λογοτεχνικά βραβεία (ποίησης, μυθιστορήματος, διηγήματος). Σύντομα θα εκδοθεί το πρώτο του μυθιστόρημα.

Δικτυακός τόπος: www.islandofman.me

Facebook: www.facebook.com/nicolas.smyrnakis / www.facebook.com/man.of.island

Twitter: twitter.com/NicolaSmyrnakis

email: nsmyrnakis@gmail.com

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσιευμένο στο Protagon.gr άρθρο του Νικόλα με τίτλο “Ο Αναρχικός δάσκαλος” είναι υποψήφιο για τα ελληνικά βραβεία διαδικτύου (e-awards 2012 - κατηγορία άρθρο).

Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=5548

Η ψηφοφορία είναι εδώ:http://www.e-awards.gr/?page_id=748

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces