23 Μαρ 2012

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ

Πράγματι, ο τίτλος της ανάρτησής μας ισχύει απόλυτα! Τις τελευταίες δυο μέρες και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21/3) μαθητές μεσαίου επιπέδου, με χαρά και ευκολία, διάβασαν ποιήματα που εμείς διδαχτήκαμε σε πανεπιστημιακό επίπεδο!

Οι μικροί αναγνώστες όχι μόνο βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν διαπίστωσαν με τι ευχαρίστηση διαβάζεται ένα ποίημα, αλλά συζήτησαν και έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα από αυτά. Περίτρανη απόδειξη τα όμορφα σχόλια που άφησαν κάτω από τα επιλεγμένα από εμάς ποιήματα στο Αγγλικό μας ιστολόγιο:

http://markaki-students.blogspot.com/2012/03/poetry-is-for-everyone.html

Τέτοιου είδους δραστηριότητες θυμίζουν σε κάθε καθηγητή τον λόγο που επέλεξε αυτό το επάγγελμα. Γεμίσαμε κι εμείς, παρέα με τα παιδιά, ανείπωτη χαρά και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces