28 Φεβ 2012

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!

Παραθέτουμε την εργασία του 10χρονου Μαρίνου η οποία έγινε μετά από διαδικτυακή έρευνα για το Λονδίνο. Αυτό ήταν το επόμενο βήμα μετά την ανάγνωση μιας συναρπαστικής περιπέτειας στη πόλη αυτή μέσα στο εργαστήριο υπολογιστών, αφού ήταν το πρώτο ebook (ηλεκτρονικό βιβλίο) που διάβασαν οι μικροί μαθητές! Τελικά, με τη σωστή χρήση του Διαδικτύου και την ανάλογη ώθηση, ο μαθητής μαθαίνει διασκεδάζοντας και ανακαλύπτει τον κόσμο. Ένα μεγάλο μπράβο στον Μαρίνο για την έρευνα που έκανε μόνος του και μάλιστα διαβάζοντας και παράγοντας Αγγλικά κείμενα. Παρόμοιες εργασίες θα παραδοθούν από όλους τους συμμαθητές του.

Διαβάζοντας το ebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces