26 Ιαν 2012

BLOGGING ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Με αφορμή την εντυπωσιακή είσοδο στη μπλογκόσφαιρα της φίλης και δικηγόρου, Ειρήνης Μαρκάκη, αποφασίσαμε να συλλέξουμε σε αυτή την ανάρτηση το υλικό που είτε δημιουργήσαμε στο παρελθόν είτε βρήκαμε διαθέσιμο στο Διαδίκτυο και το οποίο μας βοήθησε να ξεκινήσουμε και να εξελίξουμε την 'τέχνη' της διατήρησης ενός ιστολογίου, πράγμα που έχει αποδειχτεί χρήσιμο σε πολλές πτυχές της καθημερινής ζωής, από την διδασκαλία της γλώσσας μέχρι την προσωπική έκφραση.


  • Το φυλλάδιο που μοιράσαμε σε παλαιότερο σεμινάριο καθηγητών Αγγλικής για τις λειτουργίες ενός ιστολογίου.

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces