5 Δεκ 2011

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ CLUBEFL.GR

Μαθητές του B' Junior παίζουν διαδικτυακή κρεμάλα!

Πρωτοποριακό σταυρόλεξο με εικόνα και ήχο.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης www.clubefl.gr ώστε να μπορούν να κάνουν εξάσκηση το νέο λεξιλόγιο κάθε κεφαλαίου με ευχάριστο τρόπο! Οι ασκήσεις βέβαια δεν είναι μόνο λεξιλογικές, αλλά αφορούν επίσης στην ακουστική ικανότητα και την ανάγνωση κειμένων. Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά τον εκδοτικό οίκο Longman για την γενναιόδωρη προσφορά του και τον κ. Δημήτρη Αϊβάζογλου για την πρόθυμη βοήθειά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces