5 Δεκ 2011

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ... BLOGS!

Οι δυο μικροί φίλοι, μαθητές Αγγλικών και bloggers, ο Γιώργος και ο Νικόλας, ηλικίας 9 χρόνων, διάβαζαν πυρετωδώς ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου μέχρι που αποφάσισαν να επικοινωνούν μέσω των ιστολογίων τους. Με άλλα λόγια, ο ένας προτείνει στους αναγνώστες του το blog του άλλου, ανταλλάσσοντας παράλληλα μικρά μηνύματα και ιδέες. Πρόσφατο παράδειγμα το γράμμα που έγραψε ο Νικόλας και η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος. Και εις άλλες αναρτήσεις με υγεία, τους ευχόμαστε! Εμείς θα είμαστε εκεί, να στηρίζουμε και να προσφέρουμε βοήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces