1 Νοε 2011

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ HALLOWEEN

Ανάμεσα στις ξένες παραδόσεις για τις οποίες πάντα κάνουμε λόγο στους μαθητές μας, αναφέραμε, γιορτάσαμε και δημιουργήσαμε με το Halloween και μιλήσαμε για το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις παραδόσεις άλλων λαών και να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα. Παραθέτουμε, λοιπόν, δημιουργικές εργασίες που έκαναν μερικοί μικροί μαθητές μας χρησιμοποιώντας iPad και προτείνουμε ένα τρομακτικό βίντεο με αυτό, αφού αρέσει στους νεαρούς χρήστες τόσο πολύ.


Το Halloween σε εικόνες από τον Νικόλα (πατήστε εδώ).Δημιουργία και περιγραφή ενός... ζόμπι! 
Εξάσκηση λέξεων σχετικά με τα ρούχα, 
τα μέλη του σώματος και τα χρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces