28 Νοε 2011

ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Παρακαλούνται οι γονείς να περάσουν απο το γραφείο για να πάρουν τον ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΟΔΟΥ Α' ΔΙΜΗΝΟΥ του παιδιού τους τις κάτωθι μέρες και ώρες:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 04:00-09:00 το βράδυ 
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 08:00-09:30 το βράδυ

Για πρώτη φορά φέτος θα βελτιώσουμε και θα διευρύνουμε ακόμη περισσότερο την αξιολόγηση των μαθητών μας, εκτιμώντας την συμμετοχή και επίδοσή τους στις παρακάτω επιπρόσθετες δραστηριότητες που διοργανώνει ετησίως το σχολείο μας. Επομένως, οι γονείς θα έχουν μια γενικότερη εικόνα της προόδου του παιδιού τους, αλλά και οι μαθητές περισσότερα κίνητρα συμμετοχής και τρόπους επιβράβευσης για αυτήν.

Ιστολόγια: Ιστοσελίδες που δημιουργούμε, ελέγχουμε και διορθώνουμε ώστε οι μαθητές να κάνουν δημιουργική εξάσκηση της γλώσσας.
Αναγνώσεις: Βιβλία και ιστορίες από τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου που διαβάζονται είτε συλλογικά με ηχηρή ανάγνωση μέσα στη τάξη είτε ατομικά στο σπίτι. Συνήθως ακολουθεί η δημοσίευση της περίληψης του βιβλίου στο ιστολόγιο της τάξης ή παραγωγή άλλων εργασιών.
Emails: Η ηλεκτρονική αλληλογραφία που ανταλλάσσουν οι μαθητές των τμημάτων B’ Class μέχρι E’ Class με μαθητές Αγγλικών στη Γαλλία.
Διαδικτυακές ασκήσεις: Ασκήσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια που ετοιμάζουμε ή συλλέγουμε για τους μαθητές στα ιστολόγια του σχολείου μας, καθώς και οι λεξιλογικές ασκήσεις στον διαδικτυακό χώρο www.clubefl.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces