8 Νοε 2011

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ... ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΥΖΙΝΑ!Η Χριστίνα Μαρκουλάκη μας δείχνει πως το να μαθαίνεις αγγλικά μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό, και ...διδάσκει τα χρωματιστά παραμύθια στο Ηράκλειο της Κρήτης... Την ευχαριστούμε ακόμη μια φορά (και για τη βοήθεια της στη βελτίωση των ιστοτόπων μας)
Παρμένο από:paramithokouzina.blogspot.com/2011/11/blog-post_06.html

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Κώστα Στοφόρο και τη Στεφανία Βελδεμίρη για όλη τη δημιουργική τους διάθεση και τη χαρά που αυτή προσδίδει στους μαθητές μας! Περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες τους εκπλήξεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces