28 Οκτ 2011

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΧΙ

Λόγια που προβληματίζουν από επαφές μας στο Facebook (η αναφορά στα άτομα αυτά γίνεται με το username τους στο συγκεκριμένο δίκτυο).

Dimitris Houstoulakis:

Ζούμε ξανά μια κατοχή. Οι στρατιώτες δε φορούν εξάρτηση και κράνος, φορούν PRADA, κουστουμάκι μαύρο με γραβάτα, και κρατούν Mon Blanc.

Εύχομαι να φτάσουμε στα όρια μας σύντομα και να φτιάξουμε κι εμείς με τη σειρά μας τη γροθιά που πρέπει στούς σύγχρονους Δοσίλογους και Κατακτητές.

Κι ίσως τότε να καταλάβουμε ότι το να παρελάζει το Έθνος μπροστά στο Έθνος, δεν είναι οικονομική δαπάνη, αλλά απόδειξη ένωσης, ελευθερίας και πατριωτισμού.

Χρόνια πολλά Ελλάδα. Μακάρι να μη σταματήσουμε να σε αγαπάμε ποτέ.


Lily Veremis:

Καλημέρα φίλοι. Ochi day σήμερα, χιχι. Στην ουσία, όπως έλεγα και πέρσι περίπου, το ΟΧΙ είναι μια πολύ ωραία λεξούλα που βοηθάει στην οριοθέτηση. Δεν αποκλείει μεν τον πόλεμο, αλλά βοηθάει και τις δυο μεριές να ξέρουν για πιο πράγμα πολεμούν. Τελευταία φοβόμαστε να πούμε όχι, και το αποτέλεσμα είναι το μπέρδεμα και η ανασφάλεια, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και κοινωνικό.


Sotiria Di Creta:

Μια μέρα έχουμε ν'ανασάνουμε...και τότε κρατάμε την αναπνοή μας.


Christina Markoulaki:

Ελπίζω η σημερινή ημέρα να σηματοδοτήσει όντως το μεγάλο ΟΧΙ σε ό,τι και όποιον μειώνει την Ελλάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces