23 Οκτ 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Δώσαμε τα πιστοποιητικά στους επιτυγχόντες των εξετάσεων Michigan που δόθηκαν τον Μάη. Και πάλι τους ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στη πορεία τους! Περισσότερες φωτογραφίες βρίσκονται εδώ.
Το μεγάλο νέο μας: οι μικροί μαθητές γνωρίζουν πλέον όλο το αγγλικό αλφάβητο και μας επιδεικνύουν τα καρτελάκια που έφτιαξαν με κάθε γράμμα και λέξη που έμαθαν. Μετά από όλα αυτά, πρόσθεσαν και μερικά ακόμα εκατομμύρια βαθμούς στο συνολικό σκορ τους! Κάντε κλικ εδώ για πιο πολλές φωτογραφίες, γεμάτες κέφι και χαρά!
Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πολύ αγαπημένο μας... τρενάκι των χρόνων! Τα μέρη των νέων χρόνων που μάθαμε απέκτησαν βαγόνια και μπήκαν στη σειρά που έπρεπε στη κατάφαση, ερώτηση και άρνηση! Δείτε πώς εδώ.


Ο Ανδρέας μαζί με τους συμμαθητές του στο B' Junior ολοκλήρωσε ένα μεγάλο αριθμό λεξιλογικών ασκήσεων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών στον υπολογιστή και εκτύπωσε το πιστοποιητικό που βεβαιώνει την επιτυχία του! Όπως υποσχεθήκαμε, του ευχόμαστε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και διαδικτυακά! Να ζήσεις Ανδρέα, πάντα με υγεία και επιτυχίες!

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces