6 Σεπ 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παραθέτουμε τη νέα ιστοσελίδα της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης, όπου μπορούν στο εξής γονείς και καθηγητές να βρίσκουν ενδιαφέρουσες σειρές για τα παιδιά (όπως η 'Οδύσσεια στο Διαδίκτυο' που αφορά την ηλεκτρονική ασφάλεια των μικρών χρηστών) και άλλες δημιουργικές ιδέες για μέσα στην τάξη.  Στο Twitter το αντίστοιχο προφίλ είναι: @EduTV_Greece. Επίσης, ανακαλύψαμε ότι υπάρχει μια χρήσιμη συλλογή εκπαιδευτικών νέων στη σελίδα αυτή.


Η εκπαιδευτική ραδιοτηλεόραση παρουσίασε την δράση "100 χρόνια μετά" στην εκπομπή Esc στην κρατική τηλεόραση ΕΤ1. H Μπέττυ Τσακαρέστου, διευθύντρια της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης και επίκουρη καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και η Σοφία Παπαδημητρίου, υπεύθυνη ψηφιακών και κοινωνικών μέσων στην εκπαιδευτική ραδιοτηλεόραση και καθηγήτρια πληροφορικής μιλήσαν για τον πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό «Παπαδιαμάτης-Ελύτης-Γκάτσος-Τ​σίρκας: 100 χρόνια μετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces