29 Αυγ 2011

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Έχει ήδη γίνει έναρξη των εγγραφών για τα χειμερινά τμήματα της σχολικής χρονιάς 2011- 2012. Οι γονείς μπορούν να περάσουν από το γραφείο

κάθε μέρα από τις 10.00 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. με 9.00 μ.μ.  


Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τους συνδέσμους που βρίσκονται στο επάνω μέρος της σελίδας μας και αφορούν στη γενικότερη ηλεκτρονική και μη δράση του σχολείου μας. Πολλές πληροφορίες για την τοποθεσία, εγκαταστάσεις και μεθόδους διδασκαλίας θα βρείτε στη σελίδα 'Πληροφορίες για το σχολείο μας'.

Υπενθυμίζουμε τις επιπρόσθετες δραστηριότητες του σχολείου (π.χ. ανάγνωση βιβλίων και ποίησης, διατήρηση ιστολογίων και επικοινωνία με ξένους μαθητές) κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χειμερινής περιόδου και της τωρινής θερινής, οι οποίες συνεχίζονται ακατάπαυστα με αμέριστη δημιουργικότητα και αγάπη προς το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces