28 Αυγ 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΓΧΟΝΤΕΣ!

Σχεδιάζουμε κέρασμα σπιτικής πίτσας και επιδορπίου- έκπληξη για τους επιτυγχόντες των εξετάσεων του Μάη, αλλά και για τους μελλοντικούς επιτυγχόντες στις εξετάσεις Δεκεμβρίου!

Έχουμε περιγράψει σε παλαιότερη  ανάρτηση τα συναισθήματα χαράς μας για την μεγάλη επιτυχία των ενηλίκων τμημάτων, τα μέλη των οποίων είναι μέσα στη καρδιά μας, όχι μόνο ως μαθητές, αλλά και φίλοι.

Τους περιμένουμε, λοιπόν, την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο χώρο του σχολείου μας για ένα μικρό εορτασμό και ζωηρή συζήτηση.

________________________

Φωτογραφίες από το γεγονός! Περάσαμε όμορφα με πολλή συζήτηση, αναμνήσεις από τα μαθήματα, φαγητό και πεντανόστιμα Τούρκικα λουκούμια!

Πίτσα στα θρανία αντί για βιβλία!
Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces