22 Αυγ 2011

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

Από αριστερά: Isil, Χριστίνα και Ozge

Μετά από την περυσινή συνάντηση με την Patricia Johnston, η συνέχεια έμελλε να είναι εξίσου απροσδόκητη, αλλά και συναρπαστική με μια συνάντηση στη μαγευτική Κωνσταντινούπολη με δυο γνωστές καθηγήτριες Αγγλικών και bloggers, την Isil Boy και Ozge Karaoglu. Η όλη εμπειρία ήταν μοναδική, καθώς μιλήσαμε για τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών στις δυο χώρες και την εκπαίδευση γενικότερα με θέα τον Βόσπορο και την Αγία Σοφία!

Άλλο ένα μικρό θαύμα του Διαδικτύου, παρόμοιο με την επικοινωνία των μαθητών μας με Γάλλους μαθητές και τη συμμετοχή σε διαδικτυακά σεμινάρια.

Διαβάστε για τη συζήτησή μας και βρείτε δείγματα της αξιόλογης δουλειάς της Isil και Ozge στη ξενόγλωσση σελίδα του σχολείου μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces