4 Αυγ 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ 2011

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διοργανώθηκαν από το Πανεπιστήμιο του Michigan τον Μάιο 2011 για τα επίπεδα Β2 και C2 (Lower και Proficiency αντίστοιχα), δίνοντάς μας πολύ μεγάλη χαρά, αφού είχαμε 80% επιτυχία στο πρώτο και 100% στο δεύτερο από τα δυο επίπεδα.

Συνεχίζοντας να αρνούμαστε πεισματικά την δημοσίευση συγκεκριμένων ονομάτων στο Διαδίκτυο, θελήσαμε με αυτή την ανάρτηση να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας για το μεγάλο ποσοστό των επιτυγχόντων, πολλοί από τους οποίους (ειδικά όσον αφορά στο τμήμα Proficiency) είχαν πάρει τη γενναία απόφαση να συνδυάσουν την εντατική μελέτη που ένα τέτοιο υψηλό δίπλωμα απαιτεί με το καθημερινό τους ωράριο εργασίας. Αμείφθηκαν, λοιπόν, οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, γεμάτης σκληρής δουλειάς από πλευράς των μαθητών και των καθηγητών.

Ήταν ώρα για μάθημα; Ώρες προετοιμασίας έπρεπε να προηγηθούν στο σπίτι, με τους μαθητές να μελετούν και τους καθηγητές να σχεδιάζουν νέες δραστηριότητες, συνεχώς σκεπτόμενοι τις ανάγκες, αλλά και ενδιαφέροντα του συγκεκριμένου τμήματος. Μήπως ώρα για διαγώνισμα; Έντονη μελέτη και συγγραφή και από τις δυο πλευρές ήταν η κύρια προϋπόθεση! Κατέφτανε η ώρα της επίσκεψης στο δωμάτιο υπολογιστών ή στη βιβλιοθήκη; Πυρετός προετοιμασίας, έρευνας, παραγωγής και διόρθωσης των νέων εργασιών!      

Έτσι είναι, όμως, η γνώση: απαιτεί θυσίες και για αυτό το λόγο έχει τόσο μεγάλη αξία. Ένα φως ανάβει δειλά, αλλά συνεχίζει να φωτίζει το μυαλό και τη ψυχή για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Πολλά συγχαρητήρια, επομένως, στα παιδιά και στους ενήλικους μαθητές! Ευχόμαστε να συνεχίσουν την περιπέτεια που ξεκινήσαμε μαζί στο μαγικό κόσμο της γνώσης, διατηρώντας πάντα αναμμένο αυτό το φως μέσα τους...

Πιστοποιητικά Michigan και Cambridge από εξετάσεις Δεκεμβρίου 2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces