11 Ιουλ 2011

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣΤα βιβλία που πρόσφατα μπήκαν στη βιβλιοθήκη μας και στη ζωή μας! Είναι πλέον διαθέσιμα στους μεγαλύτερους μαθητές μας όποτε το θελήσουν. Κάντε κλικ πάνω στους συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα για κάθε βιβλίο.


Το πρώτο και ... μεγαλύτερο βιβλίο:

1) The Complete Novels of Jane Austen

Και τρία βιβλία του Paulo Coelho (ο οποίος διατηρεί και ένα εκπληκτικό blog):


2) Veronica Decides to Die
3) Eleven Minutes
4) The Alchemist

Αφού τα βιβλία βοηθούν εκπληκτικά στην εκμάθηση του λεξιλογίου, οι μαθητές μας που θέλουν να ωφεληθούν ακόμα περισσότερο από τις αναγνώσεις τους μπορούν να διαβάσουν μερικές συμβουλές στη Σελίδα των Μαθητών για τρόπους εμπέδωσης των νέων λέξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces