7 Ιουλ 2011

ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Παραθέτουμε τον σύνδεσμο προς το νέο άρθρο που γράψαμε για το ιστολόγιο της καθηγήτριας  και blogger, Barbara Hoskins- Sakamoto:


Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε τη δραστηριότητα με την οποία αρχίσαμε τα θερινά μας μαθήματα, δηλαδή την συγγραφή μιας καλοκαιρινής ιστορίας, και τον τρόπο που προετοιμάσαμε τους μαθητές για αυτή. Εκεί συμπεριλάβαμε τις διευθύνσεις των ιστολογίων των μαθητών μας, όπου μικροί και μεγάλοι bloggers έχουν δημοσιεύσει πολύ όμορφες ιστορίες με συνοδεία εικόνων και, ενίοτε, μουσικής.

Έκτοτε, πολλά θετικά σχόλια έχουν γραφεί  για την δουλειά των μαθητών μας από καθηγητές και μαθητές παγκοσμίως, ενώ συνεχίστηκε η γραπτή συζήτηση κάτω από ορισμένες μαθητικές αναρτήσεις στα Αγγλικά.

Με τη σειρά μας, λέμε ένα ηχηρό μπράβο στους νεαρούς συγγραφείς και ευχόμαστε καλή συνέχεια της διαδικτυακής τους περιπέτειας στη μάθηση της γλώσσας!

Δείτε τα υπόλοιπα κείμενα για τη διδασκαλία στο σχολείο μας που έχουν φιλοξενηθεί στο Teaching Village εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces