22 Ιουλ 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 2011

Educational Trip to London July 2011
View more documents from Maria Markaki School of Foreign Languages.

Παραθέτουμε μια συνοπτική περιγραφή των δραστηριοτήτων που έκαναν τα παιδιά κάθε ημέρα της επίσκεψής τους στη Βρετανική πρωτεύουσα. Συνοδός των παιδιών έχει υπάρξει για πολλά συναπτά έτη η κ. Μαρία Μαρκάκη, η οποία διαβεβαίωσε τους γονείς ότι οι μαθητές αξιοποίησαν τις ικανότητές τους στην Αγγλική γλώσσα στο έπακρο.

Επίσης, ακολουθεί μια ποικιλία φωτογραφιών που συνοδεύονται από επεξηγηματικές λεζάντες. Οι μικροί φωτογράφοι που συμμετείχαν στην εκδρομή παρακαλούνται να μας στείλουν ακόμα περισσότερες για να τις προσθέσουμε στη συλλογή μας. Ευχόμαστε να επιδοθούμε σε παρόμοιες ταξιδιωτικές περιπέτειες και του χρόνου με υγεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces