9 Μαΐ 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Αγαπητοί γονείς,

Κλείνοντας άλλη μια σχολική χρονιά σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες του σχολείου μας για το τέλος του χρόνου.

Το Σαββάτο 28 Μαΐου θα κλείσουμε το σχολικό έτος 2010-2011 στις εγκαταστάσεις μας, Λ. Κνωσού 49 όπου τα παιδιά θα παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς τους. Οι ώρες των εκδηλώσεων έχουν ως εξής:
Α junior, B junior 4-5 μ.μ
A class 5-6 μ.μ.
B class, C class 6-7 μ.μ.
D class, E class 7-8 μ.μ.

Οι γονείς παρακαλούνται να παρευρεθούν και στο τέλος της εκδήλωσης να πάρουν τα αποτελέσματα των παιδιών τους. Πρόβες για την εκδήλωση θα γίνουν την Πέμπτη 26 Μαΐου στην Λ. Κνωσού 49 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δοθεί στα παιδιά.

Την Δευτέρα 23 Μαΐου το γραφείο του σχολείου μας θα είναι ανοικτό 6:00-9:00 το βράδυ για όσους γονείς ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν καλοκαιρινά μαθήματα.

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό από 30 Μαΐου μέχρι 19 Ιουνίου. Στις 20 Ιουνίου θα λειτουργήσει ξανά 10:00-1:00 το πρωί και 6:00-9:00 το βράδυ και την Τετάρτη 22 Ιουνίου αρχίζουν τα καλοκαιρινά μαθήματα. Οι διακοπές για όσους παρακολουθήσουν καλοκαιρινά μαθήματα θα είναι από 13 μέχρι 21 Αυγούστου.

Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω στους μαθητές μας τα παρακάτω λόγια του Καζαντζάκη σαν εμψύχωση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε προτρέποντάς τους να τα κάνουν πράξη:
-Παππού αγαπημένε, είπα, δώσ μου μια προσταγή.
-Φτάσε όπου μπορείς, παιδί μου.
-Παππού, φώναξα τώρα πιο δυνατά, δώσ μου μιαν πιο δύσκολη, πιο κρητικιά προσταγή.
-Φτάσε όπου δε μπορείς, παιδί μου.

Από την «Αναφορά στον Γκρέκο»

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Ηράκλειο 09-5-2011

Με εκτίμηση,
ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ-ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces