17 Απρ 2011

ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ PATRICIA!

Τα CD που μας χάρισε η Patricia!
Η Αμερικανίδα φίλη μας και μουσικός Patricia Johnston επιστρέφει προσφέροντας νέες δυνατότητες στους γονείς που θέλουν να αγοράσουν τα CD της με παιδικά Αγγλικά τραγούδια για ευχάριστη εξάσκηση της γλώσσας, ακόμα και στο σπίτι!

 Δημιούργησε νέα σελίδα στο site της όπου γονείς από όλο τον κόσμο μπορούν να αποκτήσουν και τα 3 CD με ένα μόνο κλικ. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά, επισκεπτείτε αυτή τη σελίδα www.kidsfactorymusic.com/en/buy.

Αν επιθυμείτε να ακούσετε αποσπάσματα τραγουδιών από κάθε CD, κάντε κλικ στα εξώφυλλα εδώ: kidsfactorymusic.com/en/about.    


Παραπάνω βλέπετε το βίντεο που φτιάξαμε πέρυσι για να ευχαριστήσουμε την Patricia για τα τραγούδια που μας έστειλε, αλλά όπως η ίδια το δημοσίευσε στο ιστολόγιό της, έχοντας προσθέσει τίτλους και έχοντας βελτιώσει τον ήχο. 


Δείτε προηγούμενες αναρτήσεις για την Patricia και μάθετε περισσότερα για τη δουλειά της κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces