21 Απρ 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ GLOGS

Ακολουθεί μια ηλεκτρονική αφίσα που παρουσιάζει τους χώρους του σχολείου μας και περιέχει σχόλια διαφόρων μαθητών για τη χρήση του κάθε χώρου. Όλα αυτά είναι στο πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιούνται παράλληλα με την αλληλογραφία μας στα Αγγλικά με Γάλλους μαθητές (διαβάστε σχετικά εδώ). Στη Σελίδα των Μαθητών, θα βρείτε επίσης τις απαντήσεις που έδωσαν οι μαθητές που συμμετέχουν στην αλληλογραφία σε μια μικρή 'συνέντευξη' στο άτομο που κατέστησε δυνατή αυτή τη μαγική συνεργασία, τη Patricia Johnston.  Πατήστε εδώ για να δείτε την αφίσα σε πλήρες μέγεθος. Έπειτα, κάντε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα για να δείτε μια σύντομη παρουσίαση κάθε χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces