7 Μαρ 2011

EMAILS ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!

Ο δεύτερος 'γύρος' ανταλλαγής email με μαθητές Αγγλικών στη Γαλλία ήδη ολοκληρώθηκε! Οι τάξεις που συμμετείχαν από το σχολείο μας ήταν όλα τα τμήματα από A' Junior μέχρι και B' Class, γεγονός που έθεσε τη θεωρητική γνώση των μικρών μαθητών σε άμεση πρακτική εφαρμογή. Το κυρίως θέμα ήταν η περιγραφή της καθημερινότητας των παιδιών, όπως οι ώρες του σχολείου και άλλα επιπρόσθετα μαθήματα, θέματα που αποδείχτηκαν πολύ ενδιαφέροντα, αφού μάθαμε πληροφορίες για τα λειτουργία των σχολείων της Γαλλίας και λάβαμε ηχογραφήσεις (podcasts) από τους Γάλλους μαθητές μαζί με μερικές φωτογραφίες! Ένα δείγμα γραπτού κειμένου που αντάλλαξαν οι διαδικτυακοί φίλοι βρίσκεται στη Σελίδα των Μαθητών.

A' Junior μαθητές στην αίθουσα υπολογιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces