19 Μαρ 2011

ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Απεικόνιση σκηνής από τον Νίκο, μαθητή της D' Class, για το βιβλίο White Fang.

Εργασίες μαθητών των τμημάτων B' και D' Class σχετικά με τα βιβλία που διαβάζουμε και αναλύουμε στο μάθημα.

Απάντηση από τον Κώστα Στοφόρο στη συχνή ερώτηση πολλών γονέων: Πώς να πειθαρχήσω το παιδί χωρίς να φωνάζω; (ανάρτηση στη σελίδα μας με συχνές ερωτήσεις γονέων και μαθητών)

Κείμενο από το νεαρότερο blogger του σχολείου μας, τον εννιάχρονο Γιωργάκη, για εξάσκηση ενός νέου για αυτόν γραμματικού φαινομένου, του Αορίστου.

Συνεχείς αναρτήσεις από τους μαθητές της  Ε' Class σε ένα από τα πιο δημοφιλή μαθητικά blogs! Μέσα σε λίγους μήνες, το ιστολόγιό τους άγγιξε τις 5.500 επισκέψεις, οι οποίες προέρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου (δείτε τον χάρτη και τον μετρητή στη δεξιά στήλη του blog).

Η καταπληκτική  blogger-μαμά, Αλίκη, δεν σταματά να καταγράφει μια λέξη κάθε μέρα του μήνα στα λεγόμενα vocabulary calendars που δημιουργεί στο ιστολόγιό της. Επίσης, μας αφηγείται την υπόθεση των βιβλίων που διαβάζει από τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Ενήλικος μαθητής μας και ναυτικός στο επάγγελμα, λίγο πριν φύγει για το νέο του ταξίδι, γράφει στο blog του για τη θάλασσα, αλλά και για άλλα θέματα της επικαιρότητας που τον ενδιαφέρουν. 

Ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη γυναίκα και τα δικαιώματά της ξεκινήσαμε σε blog μαθητών Proficiency, ενώ ευελπιστούμε η συζήτηση να επεκταθεί μέχρι τη Σελίδα των Μαθητών σχετικά με τις φυσικές καταστροφές και τον αμέτρητο ανθρώπινο πόνο στην Ιαπωνία. 

Το τελευταίο κείμενο ανήκει σε μια σειρά δημοσιεύσεων που θα ξεκινήσουν ειδικά για τους νέους μαθητές μας που είναι υποψήφιοι Πανελληνίων Εξετάσεων για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces