12 Φεβ 2011

ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ BLOGGING

Η μαθήτρια της  Ε' Class, Άννα Μηναδάκη, διάβασε το βιβλίο 'Ανεμοδαρμένα Ύψη' από τη σχολική βιβλιοθήκη και γράφει τη περίληψη στο ιστολόγιο της τάξης:


Επίσης, ο Γιώργος Ξενικάκης είναι ο πρώτος μικρός μαθητής μας που μπαίνει δυναμικά στη μπλογκόσφαιρα! Απολαύστε τη τελευταία του ανάρτηση στα Αγγλικά εδώ:


Έχετε και τη δυνατότητα να διαλέξετε το συνδυασμό χρωμάτων που προτιμάτε στο ιστολόγιό του, πατώντας στη παλέτα στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης σας.

Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να μάθει Αγγλικά μετά από τέτοιες δραστηριότητες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces