28 Φεβ 2011

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Συνεχίζεται αδιάκοπα η διαδικτυακή δουλειά των μαθητών μας! Βρείτε όλους τους σχετικούς συνδέσμους και επισκεπτείτε το ιστολόγιο κάθε τμήματος εδώ:Η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει εκπλήξεις για πολλούς μικρούς και μεγάλους μαθητές, καθώς θα είναι η εβδομάδα επίσκεψης στο δωμάτιο προβολών. Οι προγραμματισμένες προβολές περιλαμβάνουν βίντεο για Junior μαθητές και τις ταινίες White Fang και Oliver Twist για τις D' και E' Class αντίστοιχα. Οι ταινίες αυτές επιλέχθηκαν διότι αντιστοιχούν στα βιβλία που διαβάζουμε με τα τμήματα αυτά. Ήδη βρίσκονται αναρτημένες περιλήψεις κεφαλαίων του Oliver Twist στο ιστολόγιο της E' Class, ενώ περισσότερες εργασίες θα δημοσιευθούν σύντομα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces