14 Φεβ 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Καθώς ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας θύμησης της ιστορίας της μαύρης φυλής και το θέμα της διαφορετικότητας είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά και συχνά θέμα εξετάσεων, αποφασίσαμε να κάνουμε τη καθιερωμένη σχετική παρουσίαση στην αίθουσα προβολών του σχολείου μας. Την Τετάρτη 16/2 8.00- 10.00 μ.μ., στο κτήριο στη Λεωφόρο Κνωσού 49, θα συζητήσουμε με τους ενήλικους μαθητές του Proficiency διαφάνειες, βίντεο και άρθρα σχετικά με την διαφορετικότητα και την ανοχή της. Οι μαθητές θα κρατήσουν σημειώσεις, θα παράγουν προφορικό λόγο και θα τους ανατεθεί η συγγραφή μιας έκθεσης ιδεών προς εμπέδωση του νέου λεξιλογίου και εννοιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces