15 Φεβ 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σήμερα ολοκληρώθηκε η λήψη αποτελεσμάτων Δεκεμβρίου και η χαρά μας δεν περιγράφεται! Οι μαθητές μας έδωσαν τα παρακάτω διπλώματα αναγνωρισμένων πανεπιστημίων, έχοντας αυτά τα ποσοστά επιτυχίας:
  • 100% επιτυχία στο Michigan Proficiency (ECPE)
  • 90% επιτυχία στο Cambridge Proficiency (CPE)
  • 90% επιτυχία στο Michigan Lower (ECCE)     
Η σκληρή συστηματική δουλειά όλων των προηγούμενων χρόνων απέδωσε καρπούς. Χαιρόμαστε, επίσης, διότι τα πτυχία αυτά ανήκουν σε ανθρώπους που αγάπησαν την Αγγλική Γλώσσα και είναι πλέον ικανοί χρήστες της.

Ονόματα δεν κοινοποιούμε ποτέ, παρά μόνο στο χώρο του σχολείου, αφού τα θεωρούμε προσωπικά δεδομένα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυγχόντες και καλή πορεία στη ζωή τους.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces