23 Ιαν 2011

Η ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Στο παρακάτω έγγραφο, βλέπετε τις ερωτήσεις που μας έκανε η Ελένη Σαββίδου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη χρήση της τεχνολογίας στη ξενόγλωσση εκπαίδευση σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, ως μέρος της τελευταίας της εργασίας. Οι απαντήσεις στηρίζονται εξ ολοκλήρου στις δικές μας απόψεις και στους τρόπους αξιοποίησης της τεχνολογίας όπως γίνεται στο σχολείο μας σε τμήματα όλων των επιπέδων. Ευχαριστούμε πολύ την Ελένη για την πρόταση και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο ταξίδι της στη διδασκαλία που τώρα ξεκινάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces