31 Δεκ 2010

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΤΙΑ

Τα παραμύθια του Κώστα και της Στεφανίας, όπως μας τα έστειλαν!
Η Στεφανία Βελδεμίρη, καταπληκτική ζωγράφος και blogger, εκτύπωσε, έδεσε και έστειλε με γενναιοδωρία στο σχολείο μας τα παραμύθια που έγραψε ο συγγραφέας Κώστας Στοφόρος και εικονογράφησε η ίδια. Τα λόγια δεν αρκούσαν για να εκφράσουμε τη χαρά και ευγνωμοσύνη μας, επομένως φτιάξαμε το παρακάτω βίντεο μέσα από τις τάξεις μας για να δείξουμε πόσο έντονα 'ταξίδεψαν' τα παιδιά με αυτές τις ιστορίες μέσα στα μονοπάτια της φαντασίας, σε ένα κόσμο όπου όλα είναι πιθανά... 

Με αυτό τον μαγικό τρόπο, κλείνει η φετινή χρονιά για το σχολείο μας, με την ευχή να συνεχίσουμε εξίσου δημιουργικά κατά το νέο έτος, έχοντας πάντα στο πλευρό μας φίλους και σύμμαχους στη μάθηση σαν τον Κώστα και τη Στεφανία. 

Δείτε τα παραμύθια με τις απίθανες ζωγραφιές στα ιστολόγια των δυο δημιουργών τους:

4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces