22 Δεκ 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Χαρά, τραγούδια και παιχνίδια επικρατούν στις τάξεις μας και τώρα ακόμα πιο πολύ λόγω των χαρμόσυνων ημερών. Μαθητές όλων των ηλικιών ολοκληρώνουν ποικίλες δραστηριότητες εξερευνώντας το Διαδίκτυο και εμπεδώνοντας το ανάλογο λεξιλόγιο:
  • Quiz σχετικά με Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις από όλο τον κόσμο που δημιουργήσαμε για μαθητές της D' Class στη Σελίδα των Μαθητών.
  • Οι μαθητές της  Ε' Class είδαν την αρχή της ταινίας με τον σκανδαλιάρη Grinch στο YouTube και έγραψαν ανα ζεύγη τις προβλέψεις τους για την εξέλιξη της ταινίας στο ιστολόγιο της τάξης.
  • Συζητήσαμε ένα όμορφο κείμενο για τα μητρικά καθήκοντα μέσα στην οικογένεια όπως διατυπώνονται στο γράμμα μιας μητέρας προς τον Άγιο Βασίλη, το οποίο δημοσιεύτηκε στη Σελίδα των Μαθητών. Επιπλέον, έχουμε ξεκινήσει διαδικτυακή ανταλλαγή απόψεων σχετικά με αυτό στην ιστοσελίδα των ενηλίκων μαθητών του τμήματος Proficiency.
Μείνετε συντονισμένοι για τη δημοσίευση πολλών φωτογραφιών από όλες τις τάξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces