12 Δεκ 2010

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Είχα τη χαρά να συμμετάσχω σε διαδικτυακό σεμινάριο για καθηγητές Αγγλικής γλώσσας που διοργάνωσε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Σερβίας  Branko M. Το θέμα της παρουσίασής μου ήταν οι προκλήσεις στη ξενόγλωσση τάξη και πώς αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν. Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές και όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο, το οποίο εξελίχθηκε σε πολύτιμη εμπειρία για κάθε καθηγητή που θέλει να βελτιώσει και να εμπλουτίσει το μάθημά του.

Παραθέτω το αρχείο που χρησιμοποίησα ως διάγραμμα των λεγομένων μου, ενώ το πλήρες κείμενο του λόγου μου θα δημοσιευτεί στο ιστολόγιο της γνωστής καθηγήτριας και  blogger, Barbara Hoskins-Sakamoto, πολύ σύντομα.

Για να δείτε σε πλήρη οθόνη το έγγραφο, ώστε να μπορείτε να το διαβάσετε και να επισκεπτείτε τους προτεινόμενους συνδέσμους, κάντε κλικ στη λέξη 'menu' στη κάτω μπάρα του εγγράφου και μετά επιλέξτε 'view full screen'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces