2 Δεκ 2010

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ

Αναρτήσεις σε ιστολόγια μαθητών (χωρίς καμία διόρθωση ή αλλαγή):

C' Class: Διάβασμα και σχολιασμός σχετικά για το παγκόσμιο κυνήγι θησαυρού Geocaching.

E' class: Οι αγαπημένες ταινίες τρόμου των μαθητών.

ECCE/ FCE class: Ανεπίσημα και επίσημα emails/ γράμματα.

ECPE Class: Περιγραφή των πρώτων κεφαλαίων των βιβλίων που διαβάζουν οι μαθητές.


Μικρότεροι μαθητές: Ανάγνωση της ιστορίας 'Ο Τζακ και η φασολιά' (για εξάσκηση της ακουστικής ικανότητας) με εικόνες στο βιντεοπροβολέα και τραγούδια. Θα βρείτε την ηχογράφηση του τραγουδιού των μαθητών εδώ.

Πίνακας με τις εργασίες από τον διαγωνισμό τρομακτικής ιστορίας του σχολείου και φωτογραφίες του B' Junior στο εργαστήριο υπολογιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces