10 Νοε 2010

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ HALLOWEEN

Ιδού οι νικητές του διαγωνισμού του σχολείου μας! Η επιλογή τους ήταν δύσκολη, αφού όλες οι ιστορίες, οι ταινίες, οι αφίσες και τα κόμικ που δημιούγησαν οι μαθητές διέθεταν πραγματικά μεγάλη φαντασία. Πάντως, εμείς θεωρούμε ότι όλοι είναι νικητές και έτσι θα τοποθετήσουμε όλα αυτά τα δημιουργήματα στο κεντρικό πίνακα του σχολείου. Για όση από την δουλειά των παιδιών είναι διαδικτυακή, θα βρείτε όλους τους σχετικούς συνδέσμους εδώ.   Επίσης, οι εργασίες των μαθητών που διακρίθηκαν θα δημοσιευτούν σύντομα στη Σελίδα των Μαθητών.  'Οσο για τα βραβεία, αυτά ήταν ένα 'στοιχειωμένο' πιστοποιητικό διάκρισης και μια σοκολάτα τεραστίων διαστάσεων, αφού συνηθίζεται να δίνονται γλυκά την ημέρα του Halloween στα παιδιά!   

Σοφία: A' Class
Γεωργία και Κατερίνα: B' Class
Νάσσια: C' Class
Αλήθεια και Στέργιος: D' Class
Ιζόλδη και Μαρία: E' Class

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces