22 Νοε 2010

ΝΕΑ ΑΣΧΟΛΙΑ, ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣΞεκίνησα με χαρά ένα νέο ιστολόγιο με θέμα τα βιβλία που διαβάζουμε και συζητάμε κατά τις συναντήσεις της Κρητικής Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου 'Φυλλομετρήματα'... απλά για να μοιραστώ λίγη από τη μαγεία των βιβλίων μαζί με φίλους και συναδέλφους και να βοηθήσω στη διάδοση αυτής της τόσο όμορφης και διαφορετικής ασχολίας σε μια εποχή που βρίθει από εκπομπές ριάλιτι και άλλα 'σκουπίδια' που κουράζουν το μυαλό και τη ψυχή μας. Ένα ουράνιο τόξο σε μια γκρίζα εποχή: το βιβλίο! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces