7 Νοε 2010

ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ


H συλλογή μας στο Issuu: www.issuu.com/markakischool

Μέρος της βιβλιοθήκης μας
Σήμερα είχαμε μια πρωτότυπη εμπειρία με δυο μαθήτριες του τμήματος Proficiency: συνομιλήσαμε σε μια ηλεκτρονική τάξη με φοιτητές του τμήματος Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Σερβίας. Παρουσιάσαμε τη δουλειά του σχολείου μας όσον αφορά την αξιοποίηση κάθε είδους βιβλίου στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και με τη σειρά τους οι φοιτητές μίλησαν για τους συγγραφείς που μελετούν στο Πανεπιστήμιο. Περάσαμε όμορφα, έγινε εξάσκηση του προφορικού λόγου, ενώ παράλληλα οι μαθήτριές μας ένιωσαν ξεκάθαρα τι σημαίνει πολυπολιτισμικότητα και την αξία της στη ζωή μας. Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή των φοιτητών, Branko, για τη διοργάνωση όλης αυτής της πρωτοβουλίας  και την πρόσκλησή του προς το σχολείο μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces