19 Οκτ 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ (A' JUNIOR)

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στην αίθουσα προβολών του σχολείου (Λεωφ. Κνωσού 49) έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση με τους γονείς των μαθητών του A' Junior σχετικά με τους τρόπους μελέτης στο σπίτι. Προβλήθηκαν διαφάνειες και βίντεο, δόθηκαν φυλλάδια και ακολούθησε σχετική συζήτηση, η οποία δε περιορίστηκε μόνο στη μέθοδο που μπορούν να ακολουθήσουν οι γονείς για επιτήρηση της δουλειάς στο σπίτι, αλλά επεκτάθηκε σε γενικότερα θέματα και ανησυχίες για τη διαπαιδάγωγηση ενός παιδιού και τις ποιοτικές δραστηριότητες που αυτό μπορεί να μοιραστεί με τον γονέα. Παραθέτουμε ένα δείγμα από το υλικό που χρησιμοποιήσαμε στη συνάντηση.


Οι σελίδες του Κεφαλαίου 1 από το βιβλίο Wonderland A' (εκδόσεις Longman), οι οποίες βοήθησαν τους γονείς να εξοικειωθούν με τη δομή του βιβλίου και τους τρόπους εξέτασης στο σπίτι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces