11 Οκτ 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣΈνα από τα πιο όμορφα και ουσιώδη βίντεο που μπορεί να δει κανείς στο Διαδίκτυο! Διαβάστε σχετικά για τη δημιουργία του βίντεο στο ιστολόγιο της καταπληκτικής blogger μαμάς,  Άσπας, η οποία διοργάνωσε όλη αυτή τη πρωτοβουλία:
Μαμάδες και μπαμπάδες, με φιλοσοφική διάθεση και χιούμορ, από διάφορες πόλεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού, βάλαμε τη φαντασία μας να δουλέψει, πήραμε χαρτόνι και μαρκαδόρο, χτενιστήκαμε (ή ξεχτενιστήκαμε - δείτε βίντεο) και φωτογραφηθήκαμε απαντώντας στην ερώτηση: «Αν θα μπορούσα να επιστρέψω στην προ-παιδιών εποχή, τι θα συμβούλευα τον εαυτό μου;»
Περισσότερα εδώ.

Δε γίνεται να μην ειπωθεί ένα μπράβο και στον μπαμπά blogger και twitterer Χρήστο Λουφόπουλο, μιας και φαίνεται ότι η αρχική ιδέα για το βίντεο προέρχεται από εκείνον. Ευχαριστούμε, λοιπόν, τους γονείς της ιστοσελίδας 'Μαμά δες... Μπαμπά δες...' για τις τόσο όμορφες αναρτήσεις και παραστάσεις που απλόχερα προσφέρουν!  Έχουμε γράψει ήδη για αυτή την ιστοσελίδα σε προηγούμενη ανάρτηση.

4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces