19 Σεπ 2010

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

From Starting the new school year 2010- 2011

Κάρτες που έφτιαξαν οι μαθητές του  Α' Junior με τα νέα γράμματα και λέξεις. Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες από αυτή τη δραστηριότητα εδώ.


From Starting the new school year 2010- 2011

Εισαγωγική δραστηριότητα στην E' Class όπου όλοι οι μαθητές γράφουν κάτι για τον εαυτό τους στον πίνακα.


From Starting the new school year 2010- 2011

Συνομιλία της C' Class με την Patricia Johnston στο Διαδίκτυο μέσω Skype. 

Ο κάθε μαθητής χωριστά έκανε ερωτήσεις για τα ενδιαφέροντά της, απάντησε στις ερωτήσεις της και όλοι μαζί τραγουδήσαμε το αγαπημένο τραγούδι μας γραμμένο από εκείνη (Milkshake Blues) εξασκώντας έτσι τα Αγγλικά με ευχάριστα διαφορετικό τρόπο. Διαβάστε περισσότερα για τη γνωριμία μας με τη Patricia εδώ.


From Starting the new school year 2010- 2011

Μετά τη συνομιλία με τη Patricia, έγινε απονομή πιστοποιητικών Cambridge στους μικρούς μαθητές. Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ.


From Starting the new school year 2010- 2011

Η B' Class κάνει διαδικτυακή δραστηριότητα σχεδιασμένη από εμάς στο εργαστήριο υπολογιστών σχετικά με το γνωστό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας. Διαβάστε τις αστείες εκδοχές της ιστορίας που έγραψαν οι μαθητές ως σχόλιο στη Σελίδα των Μαθητών.


Δημιουργία ιστολογίων με μεγαλύτερους μαθητές για ακόμα πιο δημιουργική εξάσκηση της γλώσσας:
  • Το ιστολόγιο των μαθητών της E' Class με τίτλο 'E' Class Students'
  • Το ιστολόγιο των μαθητών του νέου FCE group με τίτλο 'The Crazy Students'

Οι μαθητές διατηρούν τα παραπάνω ιστολόγια μόνοι τους, οπότε μερικά λάθη είναι αναπόφευκτα, αλλά και φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας της μάθησης με την υπόσχεση της συνεχούς βελτίωσης.

Ένα θερμό καλωσόρισμα στη μπλογκόσφαιρα, λοιπόν, στους νεαρότερους bloggers του σχολείου μας! Κάντε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους για να διαβάσετε τις πρώτες αναρτήσεις που ήδη δημοσιεύτηκαν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces