16 Σεπ 2010

ΜΑΜΑΔΕΣ, ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΕΝ... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΕΙ!

Με χαρά ανακαλύψαμε ένα γκρουπ γονέων στο Facebook με τίτλο 'Μαμά...δες Μπαμπά... δες' όπου δραστήριοι γονείς ανταλλάσουν απόψεις και προτείνουν ιδέες για οποιοδήποτε θέμα αφορά τα παιδιά. Με ακόμα περισσότερη χαρά διαβάσαμε το σημερινό σχόλιο που δημοσιεύτηκε στο τοίχο του γκρουπ για τη δουλειά που γίνεται στο σχολείο μας:

Τι γίνεται όταν ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών με εμπειρία χρόνων, ανακαλύπτει και παίζει δημιουργικά με τα social media?
Blogs, σελίδα σπουδαστών, YouTube, flickr, facebook, slideshare!
Το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό! Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται συνεχώς μέσα απο υπολογιστές, εκτελούν εργασίες, ανταγωνίζονται, πειραματίζονται και το βασικότερο εξασκούνται στην ξένη γλώσσα πολύ πιο αποδοτικά!
Περιηγηθείτε σε κάθε ιστοσελίδα και ειδικά στην σελίδα των σπουδαστών, όπου θα ανακαλύψετε πως θα πρέπει να είναι τα φροντιστήρια όχι του μέλλοντος αλλά του παρόντος!
(Έπειτα ακολουθούσε σύνδεσμος προς το ιστολόγιο που βρίσκεστε τώρα.)

Κάτι τέτοια λόγια μας γεμίζουν με ικανοποίηση και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε! Με τη σειρά μας να πούμε ότι αυτό το γκρουπ είναι απόδειξη του τι γίνεται όταν οι γονείς δεν είναι πλέον απλοί μετανάστες στο Διαδίκτυο, αλλά έρχονται πιο κοντά στη γενιά των 'γηγενών', εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το θαύμα της παγκόσμιας δικτύωσης.

Σήμερα ξεκινάει ο κύκλος των χειμερινών μαθημάτων με ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια και σιγουριά! Καλή αρχή της νέας σχολικής χρονιάς με την ελπίδα αυτή να φέρει πλήθος ιδεών και δραστηριοτήτων σε γονείς και καθηγητές, πάντα προς ώφελος των παιδιών. 

Mamades Mpampades button
Κάντε κλικ στην εικόνα για να επισκεπτείτε την ιστοσελίδα  του γκρουπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου