19 Αυγ 2010

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ BLOGGERS ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!

Νέο ιστολόγιο από τον Γιάννη Βλαστό, μαθητή του τμήματος Proficiency, για ακόμα πιο ποικίλη και ευχάριστη εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας: vforvlastos.blogspot.com

Δείτε την αξιόλογη δουλειά που παρουσιάζεται στα υπόλοιπα ομαδικά ιστολόγια του τμήματος, όπου οι μαθητές μοιράζονται άρθρα και βίντεο, δημοσιεύουν εκθέσεις τους και μιλούν για το βιβλίο που διαβάζουν αυτό το μήνα ως μέρος των καλοκαιρινών τους αναγνώσεων:Όλα τα ιστολόγια των μαθητών που έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής είναι καταγεγραμμένα στη νέα μας σελίδα με συλλογές χρήσιμων διαδικτυακών διευθύνσεων για μαθητές. Δείτε τη λίστα με μια σύντομη περιγραφή του κάθε ιστολογίου εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces