28 Αυγ 2010

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Οι εγγραφές για τα χειμερινά τμήματα ξεκίνησαν!

Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής, το γραφείο θα παραμένει ανοικτό από 10.00- 1.00 το πρωί και 6.00- 9.00 το βράδυ.

Η προγραμματισμένη μέρα έναρξης των χειμερινών μαθημάτων είναι Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι τα τμήματα που θα δημιουργηθούν για κάθε επίπεδο θα είναι περιορισμένα, όπως και οι θέσεις στο καθένα από αυτά, ώστε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες κάθε μαθητή χωριστά.

Πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις, διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις του σχολείου μας θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα του ιστολογίου.

Ένα δείγμα των τελευταίων μας δραστηριοτήτων με μικρούς και μεγάλους μαθητές θα βρείτε στη σελίδα των μαθητών.

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι δεν έχει γίνει καμία αύξηση στα δίδακτρα, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για το εργαστήριο υπολογιστών και δεν χρεώνουμε εγγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces