3 Αυγ 2010

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces


Μόλις ολοκληρώθηκε η συλλογή χρήσιμων διευθύνσεων στο Διαδίκτυο για μαθητές, γονείς και καθηγητές της Αγγλικής γλώσσας. Δημιουργήσαμε ένα αριθμό κατηγοριών, τους τίτλους των οποίων θα βρείτε στη δεξιά στήλη της νέας μας σελίδας,  που θα δώσουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για δημιουργικές δραστηριότητες στο εργαστήριο υπολογιστών του σχολείου και κατ' επέκταση στο σπίτι κάθε μαθητή. Οι κατηγορίες αυτές θα ενημερώνονται συνεχώς και θα περιλαμβάνουν κάθε νέα εξέλιξη σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας στη ξενόγλωσση τάξη όλων των βαθμίδων. Ελπίζουμε η νέα μας σελίδα να αποδειχθεί χρήσιμη σε όλους και να αξιοποιηθεί πλήρως, ακόμα και από το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ