16 Ιουλ 2010

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ!

Αύριο Σάββατο 17 Ιουλίου θα γίνει η αναχώρηση του γκρουπ του σχολείου μας για την εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο, ενώ η επιστροφή αναμένεται σε μια εβδομάδα (Σάββατο 24 Ιουλίου). 

 

Καλό ταξίδι στους μαθητές, το οποίο ευχόμαστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο όσον αφορά την εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας και την εξερεύνηση μιας άγνωστης στα παιδιά χώρας. Αναμφίβολα το ταξίδι αυτό θα είναι εμπειρία ζωής...

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες που θα κάνουν εκεί οι μικροί ταξιδιώτες θα βρείτε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.  

 

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces