3 Ιουλ 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Ο μαθητής της C' Class, Στέργιος Μαυρικάκης, περιγράφει σε έκθεσή του στη σελίδα των μαθητών τις περιπέτειές του με τον 'επίπεδο Stanley', τον χαρακτήρα ενός παιδικού βιβλίου που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και φιλοξενείται από τους μικρούς του φίλους. Τα παιδιά έχουν έπειτα την υποχρέωση να καταγράψουν τις δραστηριότητές τους μαζί με τον Stanley στο ημερολόγιο που φέρει μαζί του ο δημοφιλής ήρωας. Διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο.Το όνειρο της Άννας που θα γίνει κομμάτι της παγκόσμιας σύνθεσης ονείρων για την οποία κάνουμε λόγο σε προηγούμενη ανάρτηση. Η ζωγραφιά δημοσιεύτηκε και στη σελίδα των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces