21 Ιουν 2010

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα γίνονται :

Δευτέρα και Τρίτη  21& 22 Ιουνίου
10.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. το πρωί 
και 6.00 μ.μ.- 9.00 μ.μ. το βράδυ.

Τα μαθήματα ξεκινούν από Τετάρτη 23 Ιουνίου 
σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα δοθεί στους μαθητές.

Τα θερινά τμήματα μας υπενθυμίζουν ότι το καλοκαιράκι ξεκίνησε! Με την ευκαιρία αυτή, παραθέτουμε τις προτάσεις για καλοκαιρινές αναγνώσεις που βρήκαμε στο ιστολόγιο του Υπερκινητικού Δασκάλου ώστε να αξιοποιηθεί δημιουργικά ακόμα και ο χρόνος των διακοπών.

βιβλια για καλοκαιρι 2010

Σημείωση: Στη σελίδα του ιστολογίου μας 'Πληροφορίες για το σχολείο' προστέθηκαν πληροφορίες για τις μεθόδους διδασκαλίας που ακολουθούμε, τις εκδηλώσεις και εγκαταστάσεις του σχολείου, καθώς και για τα ειδικά προσφερόμενα μαθήματα. Θα βρείτε όλα τα παραπάνω πατώντας το ανάλογο πλήκτρο στο πάνω μέρος του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces