9 Ιουν 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Μια σχολική χρονιά τελείωσε για το σχολείο μας... μια χρονιά γεμάτη όμορφα βιβλία, διαδικτυακές δραστηριότητες, διασκεδαστικά παιχνίδια στη τάξη, εορτασμούς Παγκόσμιων Ημερών (για παράδειγμα, της Διδασκαλίας, της Γυναίκας και της Ημέρας της Γης), συζητήσεις για ξένα έθιμα και τη διαφορετικότητα (π.χ μαθήματα για την ανεκτικότητα και το Halloween), συναντήσεις με τους γονείς και εκδηλώσεις των μαθητών. 'Ολα τα παραπάνω αποσκοπούσαν πάντα στην ενίσχυση της μάθησης και εξάσκησης της Αγγλικής γλώσσας, αλλά και της εποικοδομητικής επικοινωνίας με γονείς και μαθητές.  

Τη Παρασκευή 28 Μαΐου έγινε η εκδήλωση που σηματοδότησε το τέλος αυτής της γεμάτης όμορφες στιγμές σχολικής χρονιάς στις νέες εγκαταστάσεις μας στη Λεωφόρο Κνωσού 49. Οι μαθητές των τάξεων A' Junior μέχρι E' Class τραγούδησαν τα αγαπημένα τους τραγούδια και  παρουσίασαν μικρά θεατρικά σκετς και άλλες εργασίες. 

Ειδική αφιέρωση στο περιβάλλον και στους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που το αφορούν έγινε από τους μαθητές των τμημάτων C' και D', ενώ προβλήθηκε και βίντεο της Greenpeace από τον προτζέκτορα το οποίο προκάλεσε τον προβληματισμό του κοινού. Περισσότερες φωτογραφίες και διαφάνειες από τη παρουσίαση σχετικά με το περιβάλλον θα βρείτε στη διαδικτυακή σελίδα των μαθητών. Τέλος, έγινε η απονομή των πτυχίων FCE/ ECCE, ALCE  και CPE/ ECPE στους επιτυγχόντες μαθητές.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και μαθητές για την συνεργασία και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι! 

Περισσότερα για την εκδήλωση αυτή:
  • Φωτογραφίες (δημοσιεύτηκαν και στο τεύχος του Σαββάτου 19 Ιουνίου της εφημερίδας 'Πατρίς')
  • Το εισαγωγικό βίντεο που προβλήθηκε σε όλα τα τμήματα με φωτογραφίες από διάφορες δραστηριότητες και όμορφες στιγμές από τη χρονιά που πέρασε.
A' Junior song: Who stole the alphabet?
A' Junior

B' Junior song: Just a minute
B' Junior

A' Class singing 'Let's get the party started!"
A' Class

B' Class singing the 'Dancing Queen'
B' Class

The Water Cycle by C' Class
C' Class

D' Class presenting their environment projects
D' Class

E' Class projects about school issues
E' Class

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces